Rolo vrata zauzimaju malo mesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na plafonu se time ne gubi vredna površina, tako da viljuškari sa visokim makazama mogu nesmetano funkcionisati.

ALUMINIJUMSKA ROLOVRATA

Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom objezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i spriječava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bijela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snijegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Aluminijumske lamele sa poliuretanom

Aluminijumske lamele sa poliuretanom

Aluminijumske profil lamele

Aluminijumske profil lamele

Standardne boje lamela

Standardne boje lamela
rolo vrata boje po ral-u

Pored standardnih boja postoji i mogućnost narudžbine boja po RAL-u

ČELIČNA ROLOVRATA

Čelična profil lamela sa poliuretanom

rolo_vrata_profili_boje

Standardne boje lamela

POGON I DODATNA OPREMA

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.

POGON I DODATNA OPREMA