Osnovna djelatnost firme je proizvodnja i prodaja Aluminijumskih i PVC roletni, komarnika, segmentnih i rolo vrata, spoljnih žaluzina i plisse zavjesa. Pri projektovanju težimo rešenju, gdje se prvenstveno vodi računa o željama i mogućnostima klijenta, ali i o tehničkim detaljima koji obezbjeđuju funkcionalnost i dugotrajnost proizvoda. 

Praćenjem svjetskih trendova, usavršavanjem tehnološko-proizvodnih kapaciteta i zaposlenih u njima, BHROLL d.o.o. je u mogućnosti da ponudi kompletna rješenja za svoje kupce.

Na svom razvojnom putu, BHROLL doo, od osnivanja 2013.god., stalnim usavršavanjem poslovnog i proizvodnog sistema, postao je sinonim za kvalitet, inovativnost i kreativnost. Sjedište i proizvodni pogon (1200 m2 ) firme nalazi se u Halilovićima br. 6 SARAJEVO.

Program roletni,  koje nudi  BHROLL d.o.o., sadrži više tipova kutija, kako za spoljnu, tako i za unutrašnju montažu na novoj i staroj gradnji. Pored sirovih lamela koje je moguće plastificirati u boji po želji, na lageru je uvijek raspoloživo standardnih boja, kao i lamela u drvo boji (mahagoni, orah, hrast, bor…).
Bavimo se proizvodnjom svih tipova komarnika. Komarnici obezbeđuju 100% zaštitu od insekata, ali su takođe i optimalni filter protiv atmosferskih zagađenja, kao sto su čestice prašine ili polen. Brend AluScreen by Aluroll nudi široki spektar pouzdanih i funkcionalnih, po meri izrađenih komarnika, koji su prepoznatljivi po svojoj eleganciji i lakoći, sa kojom se mogu instalirati i koristiti.

Rolovrata se izrađuju od čeličnih ili aluminijumskih lamela punjenih poliuretanom, sa otvorima za ventilaciju, u različitim bojama i mogućnošću zaključavanja.

Segmentna vrata izrađuju se u bojama i dimenzijama po narudžbini, gde je na lageru raspoloživo više nijansi. Paneli za segmentna vrata mogu da budu sa različitim motivima (linija, kocka, ravan, panorama), za industrijsku i rezidentalnu upotrebu.

VIZIJA

Cilj nam je postići i održati vodeću poziciju na tržištu u Bosni i Hercegovini, pa i šire. Naše je mjesto na vrhu jer smo stručni i pouzdani. Profesionalan pristup, visoki kvalitet naših usluga i naših proizvoda, te zadovoljstvo naših kupaca, naša su konkurentska prednost.

MISIJA

Naša misija je pružanje kvalitete i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših kupaca. To ostvarujemo proizvodnjom PVC i AL roletni vrhunskog kvaliteta, koje su u potpunosti prilagođene zahtjevima i potrebama tržišta, te stalna edukacija zaposlenika, inovativni rad, ulaganje u proizvodnju i nova tehnološka dostignuća. U poslu nas vode brižnost, kvaliteta i profesionalnost.