garažna rolovrata

Prednosti:

Štedi prostor

Otvaraju se vertikalno i gotovo ne zauzimaju garažni prostor

garažna rolo vrata štedi prostor

Prilagodljiva za ugradnju

Bez obzira na oblik otvora garaže

garažna rolo vrata prilagodljiva za ugradnju

Konstrukcija:

garažna rolo vrata konstrukcija

Aluminijumska termoizolovana rolovrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom objezbeđuje dobru termoizolaciju.
Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bijela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snjegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Boje rolovrata

Standardne boje lamela

garažna rolovrata standardne boje
garažna rolovrata boje po RAL-u

Pored standardnih boja postoji i mogućnost narudžbine boja po RAL-u

Način pokretanja i dodatna oprema

gražna rolovrata način pokretanja

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.